Melonta

Studio Luovinto järjestää melontaretkiä, joiden ohjelma on räätälöitävissä melojien kokemuksen mukaan. Rannastamme voi meloa Malisjokea pitkin Pidisjärvelle, josta matka voi jatkua Kalajoen ylä- tai alajuoksulle. Kajakit ovat myös vuokrattavissa yksityiskäyttöön.

Voimaantumista veden äärellä

Studio Luovinto omistaa kolme kajakkia varusteineen: melontaliivit kaikenkokoisten käyttöön sekä aukkopeitteet, joiden tarkoitus on pitää vesi pois kajakista. Kajakeissa on yhteensä neljä melontapaikkaa. Meloessa vedenpinnan läheisyys, veden äänet ja liike tekevät kokemuksesta ainutlaatuisen.

Melontaretken ohjelma on räätälöitävissä melojien kokemuksen mukaan: ensikertalaisille tarjoan melontaopetusta turvallisella kajakkimallilla, kokeneempien kanssa voimme tehdä pidempiä retkiä. Rannastamme voi meloa Malisjokea pitkin Pidisjärvelle, josta matka voi jatkua Kalajoen ylä- tai alajuoksulle. Muutamien kilometrien melonnan päässä Kalajoessa on maihinnoustavia saaria, joissa voi viettää evästaukoa. Melontaan lähteville kuuluu aina pienimuotoinen opetustuokio/neuvonta. Jos haluat, voin lähteä retkimelontaan kaveriksesi.

Kajakit ovat myös vuokrattavissa yksityiskäyttöön.

Hinnasto

Lähtö Malisjoen rannasta itsenäisesti 20 €/henkilö.

Kajakin vuokraus omaan käyttöön:

  • yksikkö 20 €/vuorokausi
  • kaksikko 30 €/vuorokausi

Voin lähteä myös halutessasi kaveriksi retkimelontaan. Tällöin lisämaksu 20 €.

Yhteystiedot

Studio Luovinto
p. 050 563 0001
studioluovinto@outlook.com